4186 entry daha
  • atatürk'ün mezarı başında dua ediyor diye eleştirilen cumhurbaşkanı adayı. işte bahsettiğim her şeye duyar kasan muhalif seçmene güzel bir örnek. sanırım arkadaş devrimci küçük sol gruplardan birine üye ve ütopik dünyasına ince uymuyor diye bozulmuş. "chp din düşmanı, dini yasaklar" diyen akp seçmenlerini çok güzel besliyorsun, aferin!

    anııtkabir'i sanırım hiç ziyaret etmemiş bu arkadaşlar. mezarın başına inme şansınız yoktur. orayı ziyaret eden birçok insan, ben de dahil, mozolenin başında atamıza fatihamızı okur, göndeririz. hiçbir zaman da burası islami mezar değil diye düşünmedik.

    muharrem ince sünni bir müslümandır ve inancına göre atamızın kabri başında dua etmesinde hiçbir sakınca yoktur. bu gericilik de değildir. atatürk'ün yüksek ihtimal deist olması, onun izinde olduğunu söyleyen ince'nin de deist olmasını ve imamları kovmasını gerektirmiyor.

    bu saçma sapan duyarları bırakın ve gerçeklere dönün. bu adam oy alacak ve senin oyun yetmiyor. herkesin oyu gerekiyor. gerekirse dini de kullanacak, kabadayılık da yapacak. bu kuralları o koymadı. başa geçsin, o zaman kurallar değişsin dersin. ama senin keyfine adam inancını bırakıp deist olmayacak, şu saçma sapan sovyet kafasını bırakın.
31523 entry daha
hesabın var mı? giriş yap