2 entry daha
  • woex rumuzlu yazarın aşağıdaki sorusuna:

    protein tozlarına savaş açmış durumdasınız. tozların kalbi büyüttüğü de dahil olmak üzere insan vücudu için çok zararlı olduğunu belirtiyorsunuz. bu söylediklerinizi kanıtlayacak bilimsel çalışmalarınızı paylaşabilir misiniz? sizin yoksa uluslararası arenada yayınlanmış ve kanıtlanmış herhangi bir makale de olabilir.
    (bkz: #76994817)/yorum/4229#yorum

    --
    tüm protein tozları zararlıdır. bunun için çalışma yapmaya gerek yoktur. tozların içinde trans yağlar bulunmaktadır. protein tozları protein değildir. halkı aldatmayın efendim.

    trans yağlar en tehlikeli yağlardır. vücut buna reaksiyon gösterir. trans yağlar hakkında tonlarca araştırma yapılmıştır, benim kitaplarımda da vardır. araştırmanın sayısı değil, kalitesi önemlidir. benim çok önemli tıp mecralarında bu konuda çalışmalarım yayınlanmıştır.
    --
    bu şekilde yanıt vermiş vatandaştır. özellikle "tüm protein tozları zararlıdır, bunun için çalışma yapmaya gerek yoktur" cümlesinin duyduğum en gerzekçe cümle olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. bakın bir bilim insanından duyduğum en gerzekçe şey demiyorum, genelliyorum, çıtayı yükseltiyorum, duyduğum en gerzekçe şey diyorum.

    bir bilim insanının bilimsel hiçbir dayanağı olmadan işkembeden sallaması kadar utanç verici bir şey olabileceğini düşünmüyorum. bunun için çalışma yapmaya gerek yokmuş, çünkü zararlıymış. çalışma yapmadan neyi referans alarak bu şekilde konuşabiliyorsun? allahını seven biri şu kadına karl popper'ın bilimsel araştırmanın mantığı kitabını hediye etsin ve başında bekleyip okutsun. çalışma yapmamışsın, hiçbir çalışma referans gösteremiyorsun, bu böyledir diyorsun. detay isteyen olursa kaynak götüm dersiniz.

    böyle iş mi olur arkadaş? böyle saçmalık mı olur. kalkıp konuyu bambaşka bir yere bağlıyorsun bir de, trans yağlara. bu yanıtı daha basite indirgemek istiyorum herkesin net bir şekilde anlayabilmesi için:

    `soru:` elmanın meyve olmadığına dair açıklamalarınız var, bunun bilimsel dayanağı nedir bizimle paylaşır mısınız.
    `cevap:` bence elma meyve değildir bunu tartışmaya gerek yok bunun için çalışma yapmaya da gerek yok. çünkü uyuşturucu zararlıdır, alkol de bütün kötülüklerin anasıdır.

    ne alaka a.q ya. ne alaka allah aşkına biri bana bunu açıklasın.

    ki bu besin desteklerinin içerisinde trans yağ yok. ha sen şunu dersin anlarım: kardeşim bu besin destekleri ülkemize girerken test ediliyor, sağlık bakanlığı bilmemne artık kim mesulse bu işlerden işleri savsaklıyor, x y z firmalarından para yiyor, ben şu şartlar altında şöyle bir çalışma yaptım bunların içerisinde trans yağ tespit ettim, ve trans yağın zararlı olduğu daha önce a b c sayılı bilimsel dergilerinde yayınlanmış, x y z makalelerinden teyit edilebilir. bunu anlarım, saygı duyarım, her yerinden öpüyorum rüştü derim.

    ama sende hiçbiri yok, işkembeden sallıyorsun canan hoca, nasılsa yalancıyı sikmiyorlar. nasıl sinirlendim akşam akşam ya.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap