8 entry daha
  • 765 kişi ile yapılan anket sonucu, sonrasında atılan bir twit sonucu kadınların ne kadar iğrenç olduğuna dair kanıtlarla gelinen bir başlık daha.

    tabi canım, 765 kadından 567 tanesi tecavüze uğramak istiyor, kadınlar aslında çok manyak, hepsi birer sosyopat, ruh hastası; hepsi zengin ve kaslı birini bulunca tecavüz hayalleri kuruyor, o eski kız arkadaşın da hesabı hep sana ödetirdi ama birlikteyken söyleyemedin; diğer eski kız arkadaşın da yüksek lisans için yurt dışına gidip seni terk etti, öbürü de habire starbucks'a gitmek istiyordu ve sen ne hikmetse beraberken karşı çıkamadın ama ayrılınca bu kadınların ne kadar aşağılık insanlar olduğunu fark ettin; kadınların hepsi böyle.

    daha kadına psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddet büyük bir sorunken şimdi hemen kafalarınızı "bunlar da tecavüzü istiyoo heaaaaaohhhö" fikrine yönlendirin. o kadın o twiti attı ya, anketler ortaya koyun, tespitler yapın, çıkarımlarda bulunun ve en sonunda kadınların tecavüzü istediği sonucuna varın. bu fikrinizi de saçın oraya buraya.

    sonrasında kadınların aslında dayak yemekten aşırı hoşlanması şeklinde bir çıkarım yapın. her gün 598495485 tane twit içerisinde bir tanesi de çıkar bu fikre destek.

    anket yapmış, kadınlara sormuş, hepsi de biri gelse bana tecavüz etse ohh ne güzel olur demiş. tabi ya, tabi. hayatınızda kaç tane tecavüz mağduru ile olaydan ilk 24 saat içerisinde yüz yüze geldiniz bilmiyorum ama tahminim hiç yüz yüze gelmediğinizdir. gelmiş olsanız böyle bir kişinin twiti ile bu şekilde coşamazsınız. o twiti atan da yüz yüze gelse böyle bir şeyi bırak yazmayı tahayyül dahi edemez.

    he anket he.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap