6 entry daha
  • 24 haziran 2018 cuhurbaşkanlığı seçimlerinin de etkisiyle ziraat ve vakıfbank'ın katılım bankalarıda dahil olmak üzere konut kredisi faiz ve kar payı oranlarının 0,98 e indirilmesi olayıdır.

    sevinelim mi ? hayır arkadaşlar fazla sevinmeyin. bir haftadır bu bankaların şuberini geziyorum. durum çok boktan. yani doğru 0,98 oran ama hiç ummadık yerden vuruyorlar. hatta bel altı vuruyuyorlar.

    0,98 de kar ediyorsunuz ama size yapılmadık sigorta bırakmıyorlar. hayat sigortası, konut sigortası, ferdi kaza sigortası, eşya sigortası, bireysel emeklilik sigortasını dayatıyorlar. dask zorunlu olduğu için söylemiyorum.

    vakıfbank hayat, konut, bireysel emekliliği dayıyor. ziraat ise hayat, konut, eşya ve ferdi kazaya zorluyor. zaten direkt söylüyorlar 0,98 ancak böyle kurtarıyormuş. genel müdürlüğün kesin emri varmış.

    kısaca kredi maliyeti bu şekilde arttırılıyor.

    bari hayat sigortası yerine aleti sigortalasalar daha iyi olurdu. zaten o bitince hayat bitiyor. herkez de seve seve sigortalatırdı :)

    kısaca bilmeyenlerin dikkattini çekerim "borcum borç ama nah alırsın" kredisine başvurmaya gittiğinizde kalçanızı, bacağınızı, evdeki tencerenizi, baldızınızın göğüslerinide sigortalamak istiyorlar haberiniz olsun.

    böyle olunca özellikle düşük konut kredisi çekecekseniz, diğer bankalardan 1.3 oran ile ev kredisi veripte sigorta masrafı çıkarmayanlara maliyetler yaklaşıyor.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap