724 entry daha
  • çarpışma testlerinde segmentindeki golf, focus, astra gibi araçlarla denk dayanıklılığı vardır. yol tutuş açısından da, yalıtım açısından da bu araçlara denktir. bazı konularda diğerleri iyidir, bazı konularda egea iyidir filan.

    euro ncap testini sadece yıldız ile değerlendirmeyin. çoğunuz okur yazar insanlarsanız. bir bölümünüzün ingilizce okur yazarlığı da var. en azından translate kullanın.

    euro ncap, kapsamlı testler yapıyor ve kendine göre puanlamalar yapıyor. sonrasında bu puanlamaları segmentlere ayırıp ona göre bir ana değerlendirme yapıyor.

    egea'nın kaza sağlamlığı konusunda c segmentinin diğer araçlarına göre eksiği yok arkadaşlar. mesela ön koltukta isofix yok. bebek koltuğunu isofix ile arka koltuklara bağlayabilirsiniz. eğer ön koltuğa isofix bağlamalıyım, yoksa otomobil kullanamam ühü ühü diyen bir insan değilseniz egea'yı alın. kaçınız ön koltuğa isofix ile bebek koltuğu bağlamak zorunda kaldınız?

    ya da yaya güveliği konusunda yumuşak plastik tamponları çok beğenildi ancak kaput istenilen kadar esnemiyor ve bundan çok puan kırıldı. araç tercihinde ne kadar önemli bir kıstas olabilir ki bu? inanın bana bir yayaya 80 ile golf ile, astra ile, ya da egea ile vurursanız benzer şekilde yaralanır ve belkide hayatını kaybeder. hayatın gerçekleri.

    ayrıca trim sesi olarak kendisinin iki katı fiyatında olan volkswagen passat'tan daha iyi durumda.

    sonuç olarak egea kötü araba değil ve gayet sağlam. üstelik altyapı sağlamlığı olarak berbat yollara sahip ülkemizde en iyi seçimlerden birisi. otomobil satın alırken önceliklerinizi belirleyin ve buna göre satın alın.

    bu arada not: eğer bebek koltuğu çok önemliyse gidin citroen c4 picasso alın. yerden yüksek, çok geniş ve çok kullanışlı bir aile otomobili. yerden yüksek olması, bebeği ve çocuğu indirip bindirirken çok rahat oluyor ve ayrıca çocuklarla ilgilenirken eğilmiyorsunuz. arabada bebek bezi değiştirenler bilir. eşiniz ve siz bana her gün dua edersiniz. sırf kendimi düşündüğümden tavsiye ederim *

    not 2: opel astra sporluyum.
1703 entry daha
hesabın var mı? giriş yap