76 entry daha
  • bundan 10 gün önce fuar sebebiyle istanbul’a ben babam ve 6 yaşındaki kardeşim gittik. giderken kardeşim küçük olduğu için ücretsiz geçmesine müsade ettiler.

    dönerken adeta burulaş babasının malıymış gibi savunan bir adet görevli illa 6 yaşında olduğunu kanıtlanamızı istedi iş bu ya kimliği yanımızda değildi. neyse görevli terbiyesizlik boyutuna ulaşmaya başlayınca babam sinirlendi ve kardeşimi de alarak feribota bindi. ben elemanı ikna etmeye sakin konuşmaya çalıştım lakin polis çağıracağını söyledi. biz içeride otururken polis geldi ve sert bir şekilde feribottan inmemizi söyledi. bağır çağır indikten sonra 15 dakika koskoca feribot bekledi. neticesinde gittim 22 liraya bilet aldım ve bindik.

    şimdi diyeceksiniz ki bu saçma hikayeyi neden anlattın? çünkü rte geliyor diye burulaş’ın sahip olduğu metro bedava! evet evet 22 lira için 6 yaşındaki çocuğu ağlatan, 50 yaşındaki adama hakaret eden, içerideki 200 kişiyi 15 dakika bekleten burulaş bugün bedava !

    biliyorum ki yürüyen merdivende sağda durmayı, trene binerken inene öncelik vermeyi öğrenememiş öküzler yine gidecek görevini yapacak.

    sizin de gününüz geçecek ya neyse.
131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap