16 entry daha
  • siradan bi hollywood filmi gorunumunde olsa da kanimca anlatmak istedigi hikayeyi ve mesaji en iyi sekilde anlatmis filmlerden biridir, mesaj kaygisi varsa da basarili anlatimindan dolayi kesinlikle rahatsiz etmemistir film boyunca..

    --- spoiler ---
    filmin basinda kendinizi nicholas cage'in yerine koyup basina gelen gercekustu durumu, kendisi gibi kabullenmekte cok zorlanirsiniz.. nerde manhattan'in en zengin ceo'su, nerde 2 cocuguna zorla bakabilen, takim elbise almakta bile zorlanan, hobileri bowling oynamaktan ileri gitmeyen orta sinifa ait lastik saticisi.. yonetmenin filmde en basarili yaptigi sey belki de nicholas cage'le beraber seyirciyi onun yeni hayatina alistirmayi basarabilmesi olmustur, o cocuklarina bakmayi ogrenip karisina asik olmaya baslarken seyirci de ayni evrelerden gecer, ve tum o buyu bozuldugunda nicholas cage kadar siz de uzulursunuz.. fimin basindan ortasina kadar adamin kaybettigi hayat icin hayiflanirken, ortasindan sonra kazandiklarini daha cok gormeye baslar o kazandiklarini tekrar kaybettigi zaman buyuk bi bosluga dusersiniz, icinizden "git cabuk bul su tea leoni'yi ulan" lar gecirirsiniz..
    --- spoiler ---
    yonetmen, tum bu evreleri seyirciye yasatabilmeyi basararak cok iyi is cikartmistir, casting'in cok iyi olmasi leoni'yle cage arasindaki kimyanin muhtesemligi ve wicked game onemli noktalarini olusturur..
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap