25 entry daha
  • başlarda nirvana eşliğinde dans eden smokinli adamlar gördüğümde fuayede aldığım kahvenin içine lsd mi attılar acep diye düşünmekteydim ki nicole kidman abla doldurdu perdeyi tüm seksapeliyle.* ya ayıldım ya da alıştım filme toparladım kendimi.

    john leguizamo normalinden 20 cm kısalmış mıydı yoksa alıcılarımızın ayarıyla mı oynamalıydık. belki de 1.80'lik nicole'ün yanında cücük kadar kalmayı gururuna yedirememiş ewan mc-kenobi, en cücük ben olmayayım benden de cücüğü olsun demiştir.

    nicole'e lafımız yok güzel kız allah için ama biraz soğuk bi tip. yani her karede mavi ışık altında çekilmesine gerek yokmuş yüzünün. biz eyes wide shut'da da bakıp bakıp üşüyorduk zaten ona yeterince.

    genel olarak mtv olmuş dev bir klip olmuş diyesim var film için ama bunu iyi anlamda mı söyledim kötü anlamda mı valla ben bile bilememekteyim.

    ay ulan dayanamayacağım söyleyeceğim e*wan abi sen öyle aşığım aşığım diye fil şeklinde bir binanın üzerine çıkıp dans edersen ben nasıl konsantre olup da izlerim yeni star warsları ? sen obi wan modunda karizma yapmaya kasarken hiç mi gelmeyecek aklıma sanıyorsun o şarkı söylerken küçük emrah modeli olan kaşların? hiç mi belirmeyecek gözümün önünde bi hatun uğruna çıkıp bi filin kıçında yaptığın o figürler. aşkolsun...
183 entry daha
hesabın var mı? giriş yap