253 entry daha
  • dear newton baba;
    gittin bir elmaya tebelleş oldun, allahın elması ne istiyorsun.. klasik fizigin temelini attında noldu yani!? öbürü gitti hamamda suya tebelleş oldu, biri gitti bilmem efenime söylim uzaya tebelleş oldu, biri gitti şimşeklere tebelleş oldu, biri gitti spektrumlara tebelleş oldu.. ne lazımdı yani nankör insanlığa bunları bulupda yaymak.. sonra gittik bizde sizin bulduklarınıza üniversitede tebelleş olduk, habire bulunmuş formülleri hocaların egosunun mastürbasyonlarına alet olsunlar diye sayfa sayfa ispatlar teoremlerle uğraştık, gördügümüz en minnak sayı on üzeri bilmem ebesinin hörekesi hassasiyetinde oldu, binomlar fourierler eulerler kolbastı oynadı, laboratuarda deney yapıyoruz adına asistanların egosu mastürbasyon olsun diye boyna direnç patlattık, paşalar kendine takım elbise alsın diye kışın geçecegimiz derse yazın davet edildik, sınav stresinden tepemizde ampul patlatıp sınav çıkışı acillere taşındık....
    bilim ilim adına birşey verilmediği gibi alamadığımızla kaldık...

    sonuç (bize gelecek olursak, bizim ülke içim); ağarmış saçlar, en dereceli mezunumuzun bankada gişe memuru olması, en beyinlilerimizin egitim sende çaycı olması, bi kısmının gidip polis diger kısmının ön muhasebeci olması, bazılarının benim gibi şantiyelerde sürünmesi, kafayı sıyıran hocalarımızın da üstünde kafayı sıyıranlarımızı söylemiyorum bile..
    dünya için; ilerleyen teknoloji, tablet çocuklarının seri üretime geçmesi, ölen insanlık, savaşlar en acımasız icatlarla en moleküllerine ayrılan insanlar, en derin ve derin olmayan internetlerde sapıklıkların peydahı artması yayılması, kaldırma kuvvetiyle suların çocukları kıyılara püskürtmesi, daha ilerisini görmekten korktuğumuz gün yüzü görmemiş kötülükler...
    mektubuma burda son verirken,
    hepinizin ellerinden gözlerinden ve beyinlerinden öper saygılarımı sunarım.. fekatt gelin görün ki "biz ne poğh yedik, bileydik yemezdik ilkellikten ölsündü dünya" diyeceğiniz bir dünyadayız, biz ve bulduğunuz kanunlar, tezler, postülalar.. kötüye kullanıldı o buluşlar,postülalar,kanunlar ve tezler..
    biz büyüdük ve kirlendi dünya..
    not: euler amcamın, ricatti dayının, dilli einstein dedemin, galileo kardeşin, süloların marie curie yengemin, yarıçapgillerden bohrun, hamamcıgillerden archimed dayımın ve sayamadığım tüm köy ahalisi ve bu mektubu size okuyan mıhhtar emminin ellerinden, gözlerinden yanaklarından yarıçaplarından üçgenlerinden hepsinizin herbiyerinden tekkk tekkk öper selam ederim.. kalın kalmayan sağlıcağınızla.. helal etmemeniz gereken ve etmediğiniz burnumuzdan gelen haklarınızla..

    tanım: nanoteknolojik isyankar mektubumun sahibidir.
171 entry daha
hesabın var mı? giriş yap