16 entry daha
  • ıyi de, ben mi yanlis anliyorum, anliyorsam biri duzeltsin. minibusculeri zerre bende sevmesem de, adam tutup sokaga atmamis. nasil dustugu, nasil omurgasini kirdigi belli degil. otobuste bile hic mi basiniza gelmedi, ondeki bazi araba yuzunden ani frenle one yigildiginiz anlar? kendiniz araba kullanirken hic mi ani fren yapmadiniz? almis, hastaneye goturmus. sonucta o da bi sekilde o hatta bulunan minubusu calistirmaya devam etmek zorunda. hastanede ise yakinlari ile irtibata gecilip, refakatci cagirilabilir. ki hasta bilinci kapali veya yogun bakimda degil. hemen linc girisiminde bulunmak ne kadar dogru? basliginda degismesi lazim, sanki minibus carpmis da kacmis gibi bir anlam cikiyor
    edit: simdi tekrar dusundum de, araba kullananlar bilir, kasislerde ss yavaslarsiniz, sakaya gelmez. minibus soforu de o yolu hergun arsinladigi icin, nerde ne kasis var bilir. yavaslamadan, hizli geciyor olmasi cok mantiksiz. hadi gecti diyelim, ve abartili gecti, bu durumda ordaki sahislarin ziplamasi lazim. tavana kafayi carpip, beyin sarsintisi gecirmesi lazim.
    edit2 : minibus soforu hastaneye birakmis. hastanenin kamera kayitlari mutlaka vardir, ordan kim oldugu cok kolay bulunanilir. ve minibusun kamera kayitlarindan da iceride neler yasanmis, pek tabi ortaya cikacaktir.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap