5 entry daha
  • a'dan z'ye yetersiz bir otel. tur firmasıyla gittiğimiz bu otelin puanı bir çok sitede 7-8 puanının üstündeydi. yorumlarda da genel olarak beğenildiğini gördük fakat gittik gördük ki elle tutulur hiçbir yanı yok. öncelikle personeller hiç bir eğitim almamış gibi davranıyorlar. valizimizi odaya çıkaran genç adam odayı tanıttıktan sonra "abi bi de bahşiş olayı var gönlünden ne koparsa" gibi bir söylemde bulundu. zaten kafadan, biz nereye geldik diye düşünmeye başladık. yemekler oldukça yetersiz ve özensiz şekilde hazırlanıyor. içecekler de aynı şekilde (ki genelde bulamıyorsunuz) oldukça kalitesiz. konakladığımız süre boyunca her öğün bizim için ayrı bir dert, sıkıntı oluşturdu.

    odalar yeterli şekilde temizlenmiyor. otelde eğlence namına hiçbir şey yok. havuzdaki devir daim konusunda da sorun var büyük ihtimalle, zira havuzun suyu çok sıcak. otele bağlı plaj ise hiç bir şekilde temizlenmiyor. sahildeki en pis deniz ve plaj bu otele ait.

    otelden ayrıldığımız gün tüm bunları ve aklıma şu an gelmeyen diğer eksiklikleri yazmak için resepsiyondan form istedim; fakat tahmin edersiniz ki form da yoktu.

    kısacası güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız bu otele gitmeyiniz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap