• civarda oturanlar bilir; bir süredir minibüs yolu üzerinde, bostancı - şenesenevler - erenköy - göztepe hattında metro inşaatı devam ediyor. yolların durumu zaten ortada, her gün başka bir yol kapanıyor. bir gün geçtiğiniz yerden ertesi gün geçemiyorsunuz.

    zaten bu muhit kentsel dönüşümden dolayı şantiyeye dönmüş durumda, bir de üstüne metro inşaatı, patlayan su boruları, bitmek bilmeyen hafriyat kamyonları eklenince iyice çekilmez bir hal alıyor.

    hepsini geçtim, asıl sorun şu ki, inşaat asla ara vermiyor. gece 3’e kadar sürdüğü oluyor. ayrıca sabah 7 civarı çalışmaya tekrar başlanıyor. zaten sıcaktan uyumak yeterince zorken bir de inşaat sesi olunca uykuya dalmak iyice zorlaşıyor. sabahları işe zombi gibi gidiyorum. alarmla falan değil, hafriyat kamyonlarının gürültüsüyle uyanıyorum.

    birkaç yere şikayette bulundum ama hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. yardımınızı istiyorum dostlar. uzaktan bakınca belki çok önemli değilmiş gibi görünebilir ama bu kadar uzun zamandır bu şekilde devam edince gerçekten dayanılmaz oluyor.

    özellikle bu muhitte oturan ve durumdan muzdarip arkadaşların desteğini bekliyorum. yeter ulaaann!!

    edit: yahu adam diyor ki, taş üstüne taş koyulmasından rahatsız oluyormuşuz. evet kardeşim, oluyorum. ülkede sanayiye, tarıma, eğitime değil de betona yatırım yaparsan sonumuz da bu olur. taş üstüne taş değil, katma değer üstüne katma değer koymalıyız. metro da olsun, köprü de olsun tabi, ama icraattan tek anladığınız şey bu olursa ülkenin hali de maalesef böyle olur işte. yazık size..
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap