1 entry daha
  • güçlü hoca olmasa, şu an kullanıcı adımın sebebi olan oğlum muhtemelen hayatta olmayacaktı.

    nereden başlayıp anlatsam bilemiyorum. kendisiyle ilk tanışmamız bizim samoyed oğlanın kalça çıkığı sebebiyle olmuştu. o dönem konu hakkında hiç bir bilgim olmamasına rağmen, aşılarını yaptırdığımız veterinere 3-4 sefer kalça çıkığı kontrolünü yapalım erken tespit edildiğinde kolay bir operasyonu varmış demiştim. kendisinin umursamazlığından dolayı 8 aylıkken bizimkinin inlemeleriyle soluğu bakırköy’de 24 saat açık olan veterinerlerden birinde almıştık. röntgeni çekildi ve ileri derecede kalça çıkığı olduğu söylendi. ve tabiki hemen 3-5bin tl lik operasyonlar önerildi.

    uludağ’dan, ankara üniversitesinden hocalara ulaştık. röntgeni yolladık. hepsi direk ameliyata yönlendirdi. güçlü hoca ise altın implant yönteminden bahsetti; 15dklık bir işlem hemen sonrasında koşarak çıkacak dedi. tabi %100 başarı vaadi vermedi. bunu diğer hocalara sorduğumuzda, değil altın, pırlanta koysanız da bu köpek yürümez diyip azarladılar resmen :)

    sonuç olarak ameliyat olmadan koşup zıplayarak geçen 4. yılımızdayız.

    bu arada işlemin öncesi sonrası hiç paradan bahsetmedi hoca. hatta işlemden sonra bizi direk eve yolladı, kontrole gittiğimizde zorla ödeme yaptık diyebilirim :)

    bu işlemden 1 sene sonra bizim yaramaz evde ip yemiş. tuvaletini yapamadığında ve yemek yemediğinde panikle güçlü hocayı aradık. acil ameliyata alındı, bağırsağı düğümlenip yırtılmıştı. 5 saate yakın sürdü operasyonu. peritonit riski vardı ve ilk hafta çok kritikti..

    güçlü hoca bizden 5 kuruş almadı. çalıştığımız için 10 gün boyunca sadece bizim için sabah 6 da polikliniğe geldi ve akşam iş çıkışına kadar bizim çocuğa baktı.

    bu ameliyatın ödemesini 1 ay sonra yaptık. biz sormasak asla istemeyeceğini düşünüyorduk hatta.

    aşılarımızı bazen evimize yakın veterinerlerde de yaptırıyoruz. fiyat olarak aynılar. tabi güçlü hocaya gidersek tüm genel muayenelerini de mutlaka yapıyor. ama işte bazen bahçeşehir’e gitmek zor gelebiliyor :)

    çok uzun yazdım, burada ilk defa böyle uzun yazdım belki. keşke daha önce yazsaydım.. ben oğlumun canını borçluyum güçlü hocaya. keşke tüm doktorlar, veteriner hekimler böyle etik, içi insan ve hayvan sevgisiyle dolu olsa..
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap