29 entry daha
  • çizgiromanlardan tahminlerimle spoilerlar.

    --- spoiler ---

    -zaman yolculuğu yaparak taşları önceden toplamayı deneyecekler. dünyalılar tüm taşların peşine düşünce thanos boş durmayıp erken harekete geçecek.

    -mücadele sonucunda zaman çizgisi değişecek fakat zamanı kırıp parçalayacaklar.

    -bu olay sonucunda çoklu evrenler ve çoklu zaman çizgilerinin zaten işlendiği sinematik evrende gökyüzünde başka bir paralel evrenden dünya gezegeni belirecek. bu x-men ve fantastik dörtlü'nün bulunduğu dünya.

    -iki dünya birbirleri ile çarpışıp her iki gerçekliğide yoketmek üzereyken strange ve avengers ekibi taşların birleşik gücünü kullanarak engel olmaya çalışacaklar.

    -evrenlerin yok oluşunu engeleselerde iki farklı gerçeklik birleşecek ve disney'in fox stüdyosunu satın alması ile geri aldığı tüm karakterler marvel sinematik evrenine katılacak. x-men'in önceden çorbaya dönmüş zaman çizgiside sıfırlanacak. deadpool'un kendi kafasına sıkması gerekmeyecek.

    -sözleşmeleri biten karakterlerden tony stark komaya girecek arada yapay zeka hologramını görebiliriz, kaptan amerika yaşlanacak ve thor asgardı yeniden inşa etmek için uzaya açılacak. yerlerini yeni karakterlere bırakacaklar.

    -yeni on yıllık fazda doctor doom, galactus gibi kötüler ve avengers vs x-men gibi ana hikayeleri izleyeceğiz.

    --- spoiler ---
2458 entry daha
hesabın var mı? giriş yap