2 entry daha
  • şu kpop çılgınlığından gına gelen beni bağımlısı yapan q-pop grubu. daha dün tanıdım kendilerini ve 1 günde herşeylerini de öğrendim işsizligimden. bu yaştan sonra boyband hayranı olduk iyi mi? ama 'az' denen arkadaş resmen bağımlılık yapıyor.
    grup 5 kişiden oluşuyor 3 sağlam vocal ve 2 sağlam rapçi. boş adam yok yani. şarkılarını albümlerini koreografilerini kendileri hazırlıyorlarmis.
    alem; kazaktan çok amerikali duran arkadaş. vokali aşmış. genelde üstsüz bu arkadaş kliplerde. bir de hep overdramatic nedense. ayrıca çok iyi dansediyor.
    az; gdragon'a çok benziyor. ılginç bir rap anlayışı var ama ba-yıl-dım. adamın jest ve mimiklerine ba-yıl-dım. dönüp dönüp onun partlarını izleyerek kopuyorum.
    ace; bu arkadaş eski sm entertainment traineesi imiş. belli oluyor. sesini en çok beğendiğim arkadaş bu. ay yah mah şarkısında bir do-re-mi-fa-sol-la-si partı var ki yeme de yanında yat. sevimli bir tip. gruba en son o katılmış sanırsam.
    zaq; ya bu arkadaş kesinlikle rap tanrısı. adam yazıyor be! ama en sevdiğim özelliği inanılmaz kafa bir tip. space denilen bi şovları var bunların. orada zaq'in ne kadar komedi olduğunu görürsünüz. all i need şarkısında bu arkadaş bel altı bir sözcük oyunu yapıyor ki o sırada surat ifadesi çok iyi, her seferinde kopuyorum. sanki "ne bok yediğimi gördün di mi?" der gibi sırıtıyor ya aşırı hoşuma gidiyor.
    bala; bu arkadaşta tam orta asya türkü tipi var cidden. sesi yine çok iyi. dancebreaklerde bu arkadaş center olunca çok iyi oluyor. kamera ile flört ediyor adam.
    kazakça ve türkçe arasında çok fazla benzerlik var bu yüzden sözleri dinlemek çok eğlenceli oluyor.
    ay yah mah favorim olmak üzere bir sürü şahane şarkıları var. asla kendilerini tekrar etmiyorlar. kazak müziğinde çığır açtılar deniyor haklarında. bts denen baygınlık veren ama aşırı popüler olan grup ile karşılaştırmalarinda bile doksanbir açık ara daha iyi. bts özentisi falan deniyor ama palavra. olsa olsa big bang özentisi olur ki yine de iyi olmuş. big bang büyüktür bts. tartışmaya yer yok! dünya çapında da baya hayranları var.
    kpop bahane doksanbir şahane.

    ay yah mah

    all i need

    mooz
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap