38 entry daha
  • sadece son 2 sezonda oynanan beşiktaş-fenerbahçe maçlarında bile beşiktaş'ın verilmeyen en az 4 tane net penaltısı var. net diyorum bak pozisyonların hepsi penaltı tanıtım videosuna koyulacak pozisyonlar ama çalınmadılar. bu pozisyonları çalmayan hakemlerin son yıllarda bazı fenerbahçeli futbolculardan daha çok fenerbahçe maçına çıkan fırat aydınus ve ali palabıyık olması olayı daha da enteresan hale getiriyor.

    buraya gelip ağlamayın vs. yazıp işi alaya almaya çalışarak üste çıkmaya çalışan embesillere boşuna laf yetiştirmeye çalışmayın engelleyin kafanız rahat olsun. hiçbiri delikanlı gibi çıkıp adaletsizlikten bahsedemez çünkü mevcut durum işlerine geliyor. bu ülkede beşiktaş'ın kaderi bu maalesef anca alayını tokatlarsa hakkını alabiliyor.

    edit: başlıkta yazanları biraz okudum da cidden futbolun insan beynini nasıl yok ettiğini görebiliyoruz. adamlar beşiktaş ceza sahasına giremiyor, derbilerde genelde savunmaya çekilip beceriksizlikten gol yiyorlar yazmışlar lan. bu adamlar geçen sezon 3 yeyip az yedik diye sevinenler değil miydi kendi maçlarını da izlemiyorlar herhalde. hele şu ağlamayın mevzusuna yorum dahi yapılmaz beşiktaş taraftarına ağlak diyenler geçen sezona kadar kudurmuşluktan 50'li yıllardaki şampiyonluklarımıza ağlamaya başlamıştı amk. lütfen kimse cevap vermesin şunlara sokaktaki köpekle kavga etsen bir sonuç elde edersin bunlara ne desen boş her daim üste çıkacak bir şey bulurlar genel karakterleri böyle çünkü.
85 entry daha
hesabın var mı? giriş yap