31 entry daha
  • apple us store'da kalemi ortalamada 5 uzerinden 3 yildiz almis urundur. oyle gommusler ki. yorumlari okursaniz hayret edersiniz, kalemi neresinden tutsan elde kaliyor. kullanim omru kisa (bir suru insan 6 ayi gormemis, 1 yillik garanti suresinde 2 tane kalemi bozulanlar var), bluetooth baglanti sebebiyle pil derdi var ve kisa gidiyormus, ucundaki plastik cok kolay cikiyor, veya kiriliyor ve yedegi yok (2 kurusluk sey yuzunde yeni kalem alacakmissiniz yuh), tasarimi dusmeye (yuvarlanmaya) musait, agir, yan tuslari programlanamiyor, samsung note 9'daki gibi kalemi ipade takamiyorsun. tabii bunlar benim kullanim uzerine yazilmis degil ama insanlarin tekrar tekrar dile getirdikleri memnuniyetsizlikler.

    acik acik almayi dusunyordum oregon'a giden bir arkadas vesilesiyle ama sirf su kalem yuzunden vazgectim.

    apple'a bunca yil iyi direndim, benim aklimi iki urunu celdi. biri bu, digeri apple watch 4. ama ilkini bu kalem olayindan eliyorum. apple watch da iphone gerektiriyor, iphone'lar da gercekten vadettigine gore inanilmaz pahali. hele ki xs serisi gercekten iq testi gibi bana soracak olursaniz fiyati itibariyle.

    mac'i bunun disinda tutuyorum. bilgisayarda (gerci son urunlerini bilmiyorum ama) fiyati bence verdikleriyle olcusuyor.

    edit: bir çok arkadaş memnun olduklarını ve şikayetlerin bir çoğunun yersiz olduğunu söyledi. sağolsunlar, o zaman komple vazgecmeyeyim bu sevdadan :)
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap