9 entry daha
  • heyecanla beklediğim, çıkan ilk iki bölümünü izlediğim dizi.
    üçlemeyi okuyanlardanım, diziden çok zevk aldım. karakterlerin ete kemiğe bürünmesi çok güzel. matthew karakteri için matthew goodedan pek memnun değilim gerçi. yakışıklılığı biraz göreceli, mesela bana göre değil. kitaba göre daha mükemmel, ilk görüşte çarpan biri olmalıydı. biraz zayıf, anlatıldığı kadar gösterişli değil. teresa palmerı ise diana olarak çok beğendim. hele o bir türlü şekle girmeyen asi saçlarının ekrana yansıtılması çok başarılı.
    diziyi asıl izleme nedenim -zaten en başta kitabı okuma sebebim de onun bu dizide oynayacağının anons edilmesiydi- ise da vinci's demonstan beri çok sevdiğim, eski işlerini de izlediğim, yenilerini de kaçırmadığım, burada da domenico michele karakterini oynayan gregg chillin. keşke daha çok olsa diyorum ama kitapta aldığı yere nazaran bu kadar olması bile harika. italyan tarzı giyimiyle, dalgalı saçlarıyla, farklı havasıyla, venedik kanallarında kanal taksileriyle havalı havalı tur atmasıyla muhteşemdi, bayıldım.
    merak ettiğim ise kitabı okumayanların diziyi beğenip beğenmeyeceği. kitabın çok sıkı hayranları var ama sayıları diziyi ayakta tutmaya yetmeyebilir. bense gregg ekranda olmaya devam etsin diye ve bu süreçte diziye harcanan emeğe ve çalışanların hevesine şahit olduğumdan dizi bitsin istemiyorum. herkesin, özellikle kitabı okumayan arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap