58 entry daha
  • "dolar gördüğü yeri unutmaz diyenler nerde dedirten kurdur an itibariylae."

    demiş herif. sanki 7'yi gördüğü tarih 3 sene öncesi amk. dur, daha 1.5 ay oldu. kısacık sürede o kadar (%75-80 civarı) şişen bir piyasa bırak kar satışı yapsın, bırak tekrar dibi bulmaya çalışsın biraz.

    ekonominin iyi gideceğine dair en ufak bir emare yok, piyasaya güven veren bir tutum yerine rte kalkmış hala merkez bankasını tehdit eder tarza açıklamalar yapıyor. faiz artışı öncesi sırf merkezin bağımsızlığını ispatlamak için tiyatro çevirdiler, şimdi de "bağımsız dedik ama burada son sözü ben söylerim" havasını kaybetmek istemiyor.

    çok yüksek ihtimalle rahip brunson'ı 12 ekim'de serbest bırakacaklar ve biz yine "bakın, yargı bağımsız işte" diyecek, bir yandan da tükürdüğümüzü yalamış durumuna düşmeden rahip krizini -güya- çözmüş olacağız. siyasetin özeti şu son iki paragrafta gizli resmen.

    şu an sadece uygun zemin aranıyor. 5,99 / 5,94 / 5,82 / 5,69... artık buralardan birinde karar kılınacak ve dip kabul edilecek. rahibin abd'ye gönderilmesine yönelik beklentiler şu an doların düşmesini tetikliyor. smart money de bu trendi usulca seyrediyor. onlar yukarıda saydığım seviyelerden kimsenin ruhu duymadan alımlarını yapacaklar zaten azar azar, belki de çoktan başladılar kademeli girmeye. sonra da patlatacaklar çünkü ortam çok müsait.

    piyasa yakın zamanda -gerekli önlemler alınmazsa, - yine belirgin yukarı hareketler yapacak. 2019'da dolar 9'a yakınsadığında, euro 10'u geçtiğinde de fanatik herifler böyle mal mal konuşuyor olur benden söylemesi. yani dolar 9'u görecek, bu salaklar da 8'e düşünce "ne oldu amk bak işte düşüyor" diyecekler muhtemelen.

    sonuç olarak bu tipleri iyi tanıyın arkadaşlar. bunlar götüne 20cm babafingo girdikten sonra "oh, 3 santimi çıktı bak rahatladım" diyecek tıynette adamlar. bunların sözüne gülüp geçin. ülkenin şartlarını iyi tanıyın, geleceğe aptalca bir umutla bakmak yerine sanki başka bir ülkeden bahsediyor gibi yapın ve çıplak gerçeklerle yüzleşin.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap