33 entry daha
  • sırf piyasaya film çıkarmak için çıkarılmış, purge serisine ihanet gibi film.

    tamam purge serisi filmler akıl almaz mükemmel filmler olmayabilir ancak ilk filmler gerek orijinal fikir açısından sonraki filmler ise içerdiği orijinal tipler ve sahneler açısından oldukça iyiydi.

    hatta the purge election year ile oyuncu kadrosunu da güçlendirmiş, metinlerini daha zengin hale getirmiş ve özellikle sokaktaki sahneleri cidden iyi seçmişlerdi. zaten hikaye de devam niteliği taşıyarak bitti vs.

    peki ya bu film?

    bütün bu filmlerin başlangıcını anlatma gibi bir misyon üstlenmişken, tamamen kalitesiz oyunculuklar, berbat bir senaryo, saçma bir ramboculuk ve sıfır yaratıcı sahneler ile çekilmiş bir film. nerde frank grillo, nerde elizabeth mitchell nerde lan?

    ilk üç filmin yazarı da yönetmeni de james demonaco iken bu filmin yazarı yine kendisi ancak yönetmen koltuğunda gerard mcmurray'i görüyoruz ki serinin içine sıçmış sıvamış kendisi. zaten sayın yönetmenin adam gibi tek bir uzun metraj filmi yok. stajını tamamlamış resmen bu filmde.

    hayır işin komik tarafı bu sene bir film daha gözüküyor the purge survival diye ve yine yarak kürek oyuncularla dolu. bir de bu sene dizi başladı the purge diye. vay babağun kemiğine ya, tiyatro ve müzikal eksik kalmış amk onu da ekleyin en kısa zamanda.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap