• sitenin kurucusu cumhur onat'ın gayet gerçekçi bir tavırla aldığı karardır.
    zaten çok da anlamı kalmamış bir siteydi.

    edit: sitenin eski üyeleri tckn dahil pek çok kişisel bilgisini vererek üye oldular. forumlarda milyonlarca şey yazıldı tartışıldı. karı kız sitesi olmadan önce siyasi mevzular dahi tartışılabiliyordu. aynı şekilde atılmış milyarlarca da özel mesaj var. cumhur onat sitenin satılmayacağını iddia ediyor ama bunun bir garantisi de yok. çok kolay bir şekilde insanların yazışmaları ve kişisel bilgileri ortalığa saçılabilir. bunları önlemek için mobilcraft isimli şirket, ne yapacağını üyelerle paylaşmalıdır.
    üyeler her ne kadar mesajlarını ve yazdıkları yorumları silseler de serverlardan yok olmuyor.
    sıkıntılı ve tehlikeli bir durum olabilir.

    edit2: cumhur onat bir bilgilendirme mesajı gönderdi. 31 ekim itibariyle sunucuların fişini çekip, hard diskleri imha edecekler ve hocam.com’u tarihin tozlu sayfalarına göndereceklermiş.

    edit3: şirket ismi düzeltildi.

    kapanış yazısını aynen paylaşıyorum:
    "2005 yılında hoccam olarak yayın hayatına başlayan sitemiz 13 yılın ardından ne yazık ki bir sona ulaşıyor.
    ilk ticari girişimim olan ve hayatımın akışını tamamen değiştiren bu proje eminim benim dışımda pek çoğunuzun da hayatlarına bir yerlerinden dokunmuştur.
    elimde olmayan sebeplerden, farketmişsinizdir ki son bir kaç yıldır siteye pek bir katkı sağlayamadık.
    hocam'ın her ne kadar şahsım adına manevi değeri paha biçilemez olsa da, şirketimizin bir ürünü olması adına duygusal kararlar almam mümkün olmuyor.
    çeşitli sebeplerden ötürü hocam'ı kapatma kararı almak zorunda kaldık. 31 ekim 2018 tarihi hocam'ın tarihindeki son gün olacak.
    keyifle kalın!"
    edit olarak da siteyi satmayı düşünmediklerini beyan etmişler.
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap