17 entry daha
  • hiç bir şey anlatmamakla birlikte aslında çok şey de anlatan açıklamadır.

    ali koç’un dün bahsettiği şey, volkan’ın sadece kuru bir özür dilemesinden ziyade yaptığının yanlış olduğunun farkına varmasıydı.

    peki volkan ne diyor; “yaptığımın yanlış olduğunu düşünmeden de özür dilemem gerekirse dilerim” diyor. şimdi bu adamın yaptıklarından ders çıkardığını, takımı sahiplenip abilik/kaptanlık görevini layıkıyla yapacağını kim söyleyebilir.?

    volkan geri adım attı diyen arkadaşları da anlamıyorum. arkasında böylesine bir destek olan başkana gider mi yapacaktı? tabii ki yapamadı ve başkandan yarım ağızla özür dileyerek gitti asbaşkan semih özsoy’u işaret etti. çünkü biliyor ki taraftar ali koç’la volkan arasında kalırsa volkan’a sırtını dönecek ama semih özsoy’la volkan arasında kalınırsa volkan’ın eli daha güçlü olacak.

    volkan takımı haşortmanlının artıkları gibi direkt olarak sabote ettiğini düşünmüyorum. fenerbahçeliliği daha ağır basıyor muhakkak. fakat takımı sahiplenip, ağırlığını koyup başkanın da belirttiği gibi kendisininden beklenen vazifeyi yerine getirmemiştir. yani özetle ne destek olmuştur ne de köstek olmuştur.

    sene sonunda jübilesini yapar göndeririz. 20 sene sonra da bugünün müjdat yetkiner’i olarak çıkar karşımıza..
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap