9 entry daha
  • uzun ve zahmetli bir iştir.
    öncelikle sevgilinin çiçeğin kendisine alınacağını bilmemesi gerekir. bu durumda yaratılacak şaşırtma duygusu erkeğin bu konuda haz duyabileceği tek eylemdir çünkü. bunun dışında çiçeğe ödenecek para, eşe dosta gözükmeden çiçeği sevgiliye ulaştırabilme çabası, yolda yürürken eldeki çiçeği çeşitli şekillerde kamufle etmeye çalışma çabaları hayli efor isteyen atraksiyonlardır ve kazasız belasız uygulanabilmesi zanaat ister.

    aşama aşama yazalım da tam olsun:

    1. çiçekçiye git. dükkanda başka müşteri varsa kısık sesle çiçekçiye istediğin çiçeği izah et.
    2. dükkandan çık, kapıdan uzakta bekle. arada sırada saatine bak ki yoldan geçenler çiçekçiyle senin aranda bir bağlantı kurmasınlar.
    3. sigara kullanmıyorsan cep telefonunu kurcala. hatta birini arıyormuş gibi yap. (sigara içmiyorsan artı telefonun da yoksa hele hele saat de kullanmıyorsan sen salaksın daha ne diyeyim ben sana)
    4. çaktırmadan göz işaretiyle çiçekçiyle temas kur. çiçeğin hazır olduğunda önemli bir aşama seni bekliyor. yaklaşık on saniye içinde ücreti ödeyip dükkanı terk etmelisin. başaramazsan quickload yap tekrar dene.
    5. elinde çiçekle dışarıda geçireceğin vakit çok önemli. hava kararmış olmalı, akşam altı-yedi arası en uygunu. milletin mesai dönüşü saati olduğu için pek seni takan olmaz merak etme. eğer bu işlemi gündüz yapıyorsan reset yapıyoruz canımın içi. en başa marş marş...
    6. çiçeğin üstüne sarılan gösterişli jelatin en büyük handikapın. sokak lambalarından uzak dur. insanlarla yakın temas haline geçmek üzereyken sana önerebileceğim en güzel yol, çiçeği baş aşağı tutup kahveci çırağı edasıyla elinde sallamaktır.
    7. sevgilinin kapısına geldiğinde son mücadele seni bekliyor. kapının sağındaki veya solundaki duvara elini daya. dayadığın elinde çiçek kapıyı açan kişi tarafından görülmemeli. bu pozisyon esnasında diğer elinle ayakkabılarını çıkarıyormuş gibi yaparsan diğer elin dikkat çekmez.
    8. sevgilin kapıyı açtığında ebleh ebleh gülümse. bir anda langadanak ses efektinin yardımıyla çiçeği sevgiline ver.
    9. gözlerindeki mutluluğu gör. sen de mutlu ol.
    10. hayat devam etsin....
145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap