3 entry daha
  • ismini hatirlamadigim lakin yüzünü bir daha unutamayacak kadar sik rastladigim erkek spikerinin iki cümleyi üst üste düzgün bir sekilde kuramadigi sampiyonlar ligi özet görüntülerinden olusan program. iyi niyetli ve heyecanli olan bu arkadasin ilerleyen dönemlerde bu ipe sapa gelmez izansiz cümlelerinden kurtulmus olmasini diliyoruz. hayir, ben yoruluyorum onlari izlerken. kimi zaman yanlislikla bir cümleyi icerige uygun bir sekilde bitirmis oldugunda "oleeyyy" diye bagirtacak kadar izleyenleri geriyor. komik fikra anlatmak üzre cemaatin önüne gecip fikra bitimi hicbir tepki almayan insan konumuna düsmüs gibi gergin anlar yasiyor. misal, ronaldinho'nun annesini veya babasini bilemiyorum evlilik yildonümünde kaybetmis oldugu bilgisini verirken hepimiz gerildik.

    -ronaldinho ile ilgili cok ilginc -neresi ilginc kardesim bunun- bir ani var sayin seyirciler. evet ne diyordum ronaldinho. ha ronaldinho annesini evlilik yildonumu.. iii iste o aksami kutlarken ölmüs. (karsidaki bayan sasirmiyor, izleyicinin tepkisi varsa da duyamiyor, konuyu da baglayamiyor baska yere devam ediyor )evet sayin seyirciler cok ilginc, boyle bir aksam, iste yemek yerken birden ölmüs ronaldinho'nun annesi.. boyle kötü bir anisi, ayrinti.. eee.. yemek boyle yerken birden .. (15 dk sürmüstü bu)

    iyi niyetlisin, güzel seylere parmak basmak istiyorsun ama sanirim o heyecanla gitmiyor, at artik üzerinden cem kardesim. bak cem dedim ismini bilmeden..
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap