10 entry daha
  • zeytinburnu'ndan başakşehir’e taşınmıştır. bedelli askerlik temel eğitiminin verildiği yerlerden biridir.

    adres: kartaltepe/şehit piyade uzman çavuş ahmet öztürk kışlası - başak mah. eski edirne asfaltı yolu, (kare lojistik ve alpet petrol'ün karşısı) başakşehir/istanbul

    adresle ilgili önemli not: komutanlık, zeytinburnu’ndan taşınmıştır. buraya sevk olan askerler zeytinburnu’na gidip de komutanlığın yerini arayarak boşuna zaman harcamasın. ilk terhis olan bedelli askerlerden edinilen bilgilere göre, bedelli askerlerin eğitim gördüğü şu anki yer kartaltepe(şehit piyade uzman çavuş ahmet öztürk) kışlasıdır. kartaltepe(şehit piyade uzman çavuş ahmet öztürk) kışlası, topkule kışlası‘nın 8 km uzağındadır ama topkule kışlası ile aynı ormanlık arazidedir. eylül 2019'a kadar birliğine teslim olan askerler, topkule kışlası'nda gerekli kayıt işlemlerini gerçekleştirdikten sonra otobüsle kartaltepe'ye götürülüyorlardı; ancak eylül 2019'dan sonra askerlerin artık direkt kartaltepe kışlası'na gitmeleri gerekiyor.

    kartaltepe(şehit piyade uzman çavuş ahmet öztürk) kışlası konumu: https://maps.app.goo.gl/vgrbi

    komutanlığın telefonu: 0 212 659 70 55

    istanbul havalimanı’ndan mesafe 32 km, esenler otogarı’ndan 20 km’dir. 336m otobüsü ve habipler, arnavutköy minibüsleri gibi toplu taşıma alternatifleri de mevcuttur. detaylara internetten erişilebilir.

    not: bu bilgiler aralık 2019 itibariyle geçerlidir. sonradan değişiklik olma ihtimali olduğundan gitmeden önce komutanlığın telefonunu arayıp bilgi alabilirsiniz.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap