4881 entry daha
  • gereksizce zeki bir sarmanla 2,5 yıldır birlikte yaşıyoruz. fırlamanın önde gideni bu arkadaş ölümlerden dönmesine, defalarca anestezi yemesine, 3 yaşına yaklaşmış olmasına rağmen oyuncu ruhundan ve neşesinden en ufak şey kaybetmeden her gün yeni bir maceraya yelken açıyor.

    migros vaktiyle şöyle bir kampanya yaparak minik, plastik emojiler dağıtmıştı. bizim sarman kız bayıldı bu oyuncağa. nasıl oynuyor, nefes nefese kalıyor oynarken. ama tabi iki gün dayanmadan da sokuyor bir deliğe, bulamıyoruz oyuncağı, bu sefer de miyav miyav götümüzde bize yalvarıyor. yok işte kaybetmişsin ne yapalım. çok aradık satın alalım diye; ama bulamadık da.

    geçenlerde migros yine bir kampanya yaptı, bu sefer looney tunes figürleri dağıtıyor. biz de her gidişimizde kasiyerlere yalvarıyoruz, almayan olduysa bize verin diye, yine kaybolacağını düşünüyoruz çünkü. aslında buna gerek kalmamış, kediciğim sorunu bizden önce çözmüş. beş gündür oyuncağıyla oynaması bittikten sonra uslu bir çocuk gibi emojisini mama kabının içine bırakıyor. tesadüf mü diye takip ettik, değil. bir saat kuduruyor oyuncakla, sonra alıp tin tin mama kabına götürüp bırakıyor, bu burada dursun, sonra yine oynarız diye. bizi görünce de alıp oyuncağını getiriyor, hadi at tut yapalım. daha önemli ne işimiz olabilir ki zaten. senin ben minnak aklını severim ya, sarı bok.

    uyarı: çok konuşan kedi içerir
3721 entry daha
hesabın var mı? giriş yap