10029 entry daha
  • bitcoin $20'binken ekşiciler: abi bu geleceğin para birimi. asla düşmez. daha milyon dolarlara ulaşacak. çok zengin olacağız. bizi çekemeyenler anten taksın.

    bitcoin $17'binken ekşiciler: çok sert düştü ama daha düşmez. resmen dip yaptı. buradan itibaren anca yukarı çıkar. ben daha çok aldım. zengin olacaz diyorum abi.

    bitcoin $14'binken ekşiciler: herkes kötülüyorsa demek ki dip yapmışız demektir. elimdeki grafikler daha fazla düşmez diyor. yüzyılın alım fırsatı çıktı abi.

    bitcoin $10'binken ekşiciler: yok abi bunun arkasında milyarlarca dolarlık para babaları var. daha fazla düşmesine izin vermezler. o kadar madenci var yani.

    bitcoin $7'binken ekşiciler: bu sefer kesin dip yaptı abi. o kadar bear saldırısı oldu anca bu kadar düşürebildiler. bu da gücümüzü gösterir. artık yükselişe geçecek.

    bitcoin $5'binken ekşiciler: abi şu andan itibaren yükselişe geçmemesi için hiçbir sebep yok. tüm zayıf eller sattı. artık satacak kimse kalmadı. çıkışa geçiyoruz.

    bitcoin $3'binken ekşiciler: ben zaten 18 bindeyken çıkmıştım. sonra da al sat yapa yapa kar ettim. ben asla zarar etmem.

    burada kendi yaptığı zararı kapatmak için her gün düşen bir şeye milleti de sokmaya çalışan dolandırıcılara kanıp para kaybedenlere her şey müstahak. hala daha 3-5 ay önce öğrendikleri terimlerle yok şurada destek, yok burada gap var diye atıp tutmaya ve uzmanlık taslamaya devam ediyorlar. bu ülkede bu kadar keriz olduktan sonra güden çok olur.
32414 entry daha
hesabın var mı? giriş yap