4 entry daha
  • yüksek öğrenimini hukuk fakültesinde yapmış+tamamlamış ve buna paralel şekilde türkçeyi iyi kullanan biri olarak; bir üstteki entryi yazan kişinin okuduğunu anlamadığını, buna rağmen bir şeyler karalama çabasını takdir ettiğimi belirtmek isterim. tv'de anlatılan konuların içeriği hakkında bir değerlendirme yapmamış olmama rağmen, burada "kusanın" kim olduğu aşikardır.

    burada bir bilim insanının görevinden veya tarihteki önem&yerinden söz edilmedi. bilime katkı sağlayan kişilerin habertürk gibi ulusal yayın yapan bir televizyon kanalında, 1 saatlik de olsa bulunma amacı eğer tıptaki son gelişmeler/gen araştırmalarının geldiği nokta vs. ise ve yayın akışı soru-cevap olarak ilerliyorsa; hitabet tabii ki fen-edebiyat fakültesi öğrencisine anlatır gibi olmayacaktır,olmamalıdır. anlatım esnasında sürekli eee'lemek keza lise hocalarından da görmek istemediğimiz hareketlerdi, eminim siz daha iyi hatırlayacaksınız :)

    bir sosyal bilimci olarak bilim insanlarının eğitim/kariyerini örnek al(a)mam, kendilerine saygı duyar, bilime katkılarından ve sağladıkları gelişmelerden mutlu olurum. bu entry'inize binaen; hocaların size - kimliklerden bağımsız olarak- günlük yaşamda daha çok katkı sağlayacağını düşünüyorum, okuduğunu anlama, akademik hayat vb. dahil olmak üzere.
    hayırlı forumlar.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap