7 entry daha
  • sırasıyla senelerdir adblock, adblock plus, ublock kullandıktan sonra bu uygulamayı gaza gelip black friday indirimi ile ömür boyu lisans satın aldım. filtreden kaçan reklamları da bildirince hemen ilgileniyorlar.

    bu uygulamanın bir de ücretsiz tarayıcı uygulaması var onunla da karıştırmamak lazım o tamamen ücretsiz ama sadece masaüstü/laptop, android için ise yandex ve samsung tarayıcılar ile çalışır.

    uygulama ise tamamen tarayıcıdan bağımsız desteklediği sistemde bütün reklamları filtreler.

    uygulama çok güzel ama nedense beni sonradan biraz kıllandırdı.

    nedeni ise ssl filtresi evet bu filtre ile ssl ile yayın yapan reklamları bile engelliyor fakat telefonda banka uygulaması da kullanıyoruz tabii haliyle bunları da taramış oluyor. ha buna karşılık kendileri de diyor ki biz zaten binlerce banka adres ve uygulamasını tarama dışı bıraktık korkacak bir şey yok diyor ama işte bilemiyorum altan bilemiyorum.

    tamam zaten korkacak kadar paramız yok bunda sıkıntı yok da, bir de bir yerlere borçlanmasak bari diye insanın aklına gelmiyor değil, sonuçta burası türkiye hayatında hiç gitmediği istanbul'daki bir köprüden izinsiz geçti diye ceza kesiliyor birilerine böyle kel alaka durumlar insanı biraz korkutuyor.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap