4 entry daha
  • şarkı sözlerini de yazalım tam olsun:

    beyaz adam uyan

    özgürlük sadece kara derililer için varsa. yalanlar ve propagandalar kazanmanıza hiç izin vermiyorsa. tarihinizin sembollerine böyle saygısızca el konulmuşsa ve ülke nimetlerinden vergiler hariç mahrumsanız. beyaz adam uyan. daha ne kadar dayanacaksın. bu korkuyu nefrete çevir, beyaz adam uyan.

    zafer günü

    haydi otur ve dinle ne diyeceğimi. yakında büyük savaş başlıyor, kanlı fakat kutsal bir gün olacak. bu temizlikten sonra halkımız özgür olacak, mavi gökler altında şarkı söyleyecek, herkes güneşi görecek...

    gururlu beyaz bir adamın yaşaması için zaman çok zor. bu dünyanın verecek hiç yaşamı yokmuş gibi görünse de, zaman çok geçmeden değişecek. bu böyle yürümez, bu böyle gitmez. ve o neşeli yaz gününde zafer şarkımızı söyleyeceğiz.

    sözlerden de anlaşıldığı gibi henüz ne söylediklerini kendilerini de pek anlayamamıştır, zira sözler fazla bölük pörçük fazla derin anlamlıdır, halbuki şunu söyleseler:
    bulutlar dağılacak,
    mutlu günler gelecek,
    kahrolsun karaderililer,
    beyaz adam beyaz adam çok yaşa.....
    çok daha çoşkulu olurdu di mi ama hem belki kendileri de ne söylediklerini anlar da vazgeçerlerdi,
    böyle el kadar çocuğa "özgürlük sadece kara derililer için varsa. tarihinizin sembollerine böyle saygısızca el konulmuşsa ve ülke nimetlerinden vergiler hariç mahrumsanız" gibi büyük adam cümleleri söyletirsen o da adam olduğunu sanıp susmaz söyler şarkısını
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap