23 entry daha
  • öncelikle markasında filan değilim, viral miral muhabbeti sanmayın. 20 yıllık emektar buzdolabımızın son dönemlerde zırt pırt "soğudum sizden" demesine rağmen, içinin hep ılık kaldığına şahit olmamız nedeniyle kendisini emekli etme kararı aldık.

    bu amaçla maksimum 1.83 boyunda, 72 cm eninde ve ilber hoca derinliğinde bir dolap arayışına girdik. aradığımız dolabı samsung'da bulduk. ki biraz daha bulamasak hanım kepçeyle, dozerle mutfağa girmeyi kafayı koymuştu zira memlekette 1.85'ten aşağı dolap kalmamış, halbuki bizim ev halkının boy ortalaması 1.69 (ortalamayı hanım düşürüyor).

    dedim ya ebat kısıtı nedeniyle aradığımız dolabı sadece samsung'da bulabildik. samsung'un beyaz eşya işinde pek başarılı olmadığı yönünde yorumlar okumanıza rağmen mecburen dolabı aldık. doğrusu kurulumda verilen hizmetten de, kullandığımız 3 aylık süreçten de gayet memnun kaldık.

    eski dolabımız vestel'di 20 sene boyunca bilhassa geceleri kâh inleyerek kâh tıslayarak çalıştı. belki de sırf bu yüzden hanım beni, ben hanımı horlamakla itham ettik, meğerse ne çok yanılmışız horlayan gerçekten benmişim.

    iş bu, tüketici bilinci oluşturmaya katkı sunmak amacıyla yazdığım entryimi, banannemin bir özlü sözüyle bitirmek isterim: "beyaz eşya biraz da şans işi!"

    not: horultusuz eş de başka bir şans işi.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap