3 entry daha
  • itü'de bu güz dönemi açtığı termodinamik 2 dersinde 85 kişilik sınıftan 70 kişiyi bırakmış olan zatı muhterem. şimdi diyeceksiniz ki yahu hırsızın hiç mi suçu yok, tek suçlu ev sahibi midir diye, yok arkadaşım elbet vardır hırsızın da suçu ama sen pat diye sisteme girip aaa gençler formül kağıdı vermiyorum bu güne kadar aldınız ama artık yok dersen, hele ki aynı dönemde erasmuslar için açılan sınıfta aynı dönemin türk öğrencilerini de alıp onlara formül kağıdı veriyorlarsa, ki burada okulun da suçu büyük, eşitlik adına sen vermek zorundasın o formül kağıdını. soru yapılarını da değiştiremezsin mesela. araya yaz dönemi girer ve yeni dönem başlar o zaman dilediğin gibi at koştur.
    dahası boş olmayan bir kağıda bir hoca nasıl sıfır verir? sınıf ortalamasını stabil tutmak için nasıl bir kağıda sıfır veriyorsa diğerine fazla verip dengeyi sağlar?

    şöyle hoca efenim böyle prof yok işte şu şu firmaya öğrenci yolladı vs vs bunlar iyi güzel dostlarım ama aynı zamanda öğrenciye okul uzattiriyorsa bir sıkıntı var demektir. sınıfta hiç mi orta kıvam öğrenci olmaz? ulan benim bildiğim not dağılımına bakınca öğrencilerin ortada toplanması lazım. birazı çok iyi birazı çok kötü geneli orta kıvam. ama buna bakıyorsun birer ikişer kişi diğer harf notlarını almış kalanı ff. ayıp ya. o zaman not baremini kaldırın? dersi başarılı başarısız olarak duzenleyin. çok "zekiler" başarılı alsın, kalan mallar başarısız.

    neyse diyorum allah'a havale ediyorum.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap