165 entry daha
  • müthiş sevindiğim bir olay. bir şeyin 'ilk' olması, o şeyin işlevini ve amacını yitirerek aktif bir şekilde devam ediyor olmasına engel olmamalıydı. zira god's a one, karmanın bedelleri ödenmeye başlanıyor. bir sigara yakılır buna işte.

    zamanında, en azından ortaya çıkma noktası ve hizmet ettiği kısıtlı özgür zaman dilimleri içerisindeki aktifliğini alkışlarım. ancak rahat 25 yıldır bir takım değişen isimlerin tekelinde olması, birilerinin hayallerini başına yıkıp, birilerini haketmedikleri noktalara çıkartıp, kimilerinin güç sarhoşu olup er meydanındaymış gibi şov yaptığı, gözler önünde birilerini var edip yine aynı gözler önünde kimilerinin yok oluşuna ayaklık etmiş, yozlaşmış kurumdu.

    yeni sektöre giren, tonlarca hayali, hedefi ve enerjisi olan gencecik insanlardan klip döndürmek adına ütopik ücretler isteyen bu kanal, uzanlar döneminde, yeşim salkım'ın kanalın patroniçesi olduğu dönemlerde dönen mevzularu açıklaması sonunda zaten bildiğimiz şeylerden emin olmuştuk.

    darısı müziğe, sanata değil de güç ve bir takım tekellere hizmet eden her kurumun, her insanın, her mevkiin başına umarım. yallah tarihin tozlu sayfalarına, sanat düşmanları.
82 entry daha
hesabın var mı? giriş yap