169 entry daha
  • 1- orjinal dvd kolleksiyonum var(toplam 150 tane).
    2- orjinal bluray koleksiyonum var(toplam 50 tane).
    3- ps4 pro+65"led tv+bluray player+5.1 ses sistemi+20 tane civarında orjinal bluray oyun.
    4- mekanik saat koleksiyonum var(2 seiko, 2 rolex, 1 iwc, 1 omega, 1 panerai, 1 tag heuer).
    5- tamamı kendi şahsıma ait 4 tane arabam var(2 bmw, 2 honda).
    6- network limited, beymen collection ve vakko harici hiçbirşey giymem. hatta tamamı limited edition ve hiç giyilmemiş 30 kadar takım elbise kolleksiyonum var.
    7- 1/18 diecast ferrari, lamborghini, porsche, maserati vs. kolleksiyonum var. 2005 yılında almaya başladığım bu kolleksiyon toplam 100 adet ve bugün en baştan satın almaya kalksam en az 50.000 lira vermem gerekir heralde.
    8- orjinal güneş gözlüğü kolleksiyonum var(2 ray ban, 1 oakley, 1 tag heuer).
    9- çok fena parfüm hastalığı var. hugo boss boss, armani black code, bvlgari aqua, jean paul gaultier le male, vs. lere verdiğim parayla parfümeri dükkanı açardım. gerçi bunların çok ekmeğini de yedim yani. o bakımdan özellikle bekar erkeklere tavsiyem iphonedan kısın parfümden kısmayın gencolar.
    10- 2005 yılından bu yana her ay mutlaka 2 araba 2 yat ve yelken dergisi alırım. onlarda ayrı yer işgali atsan atılmaz, satsan satılmaz. en entersanı da tüm hayatım boyunca çalışsam 1 yelkenli yatın yelken direğini satın alamam heralde ama çok fena merakım var yelkenli yatlara.
    11- scott scale marka karbon fiber dağ bisikletim ve orjinal ekipmanı var. 2014 yılında 2500 dolar verip almıştım. 1 sene kadar kullandım. son 3 yıldır hiç binmedim sanırım dükkanda duruyor o da.

    son tahlilde arabaları ve kol saatlerini saymıyorum diğerleri bildiğin israf esasında. onlara harcadığım parayı biriktirsem 4+1 site içi sıfır daire alırdım ama canım sağolsun benden değerlimi aliminyum ..

    edit1: şimdi yazınca farkettim ki kapitalizmin kölesinin kanlı canlı örneği olmuşuz resmen. ben kendimi zeki zannederdim bildiğin tüketim manyağı olmuşum haberim yok. var aslında ama rafine zevklerimin esiri olmuşum.

    edit2: en hakiki aslan burcu erkeği.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap