44 entry daha
  • geride bıraktığımız 4. sezon 8. bölümü sanırım netflix türkiye’ye henüz gelmemiş olan yarışma. geçen hafta da ingilizce alt yazısı yoktu. bir sallapatiliktir gidiyor.

    edit: hâlâ gelmemiş sanırım; youtube’dan izlemek isteyenler için: https://youtu.be/chy515mkix4

    --- spoiler ---

    latrice’in naomi’ye neden kendisini elememesi gerektiğini anlatırken kurduğu “seni geçen hafta ben kurtardım!” cümlesi beni kendisinden bir kez daha tiksindirmiştir. hayır gerizekalı, sen naomi’yi kurtarmanın değil, valentina’nın kıçına tekmeyi basmanın derdindeydin. salak değiliz, yemiyoruz. sana bir, seni geri getirene iki.

    dışarıdan gelen birilerinin drag yapıldığı bölümleri, yani makeover challenge’larını aşırı sıkıcı buluyorum. ten rengi ve boy farkı gibi kaçınılmaz sırıtkanlıkların olduğu yerde “benzerlik isteriz” dayatması bana çok zorlama geliyor ayrıca.

    bahsedildiği üzere nette çarşaf çarşaf yazıyor her hafta kimin eleneceği ve sonunda kimin kazanacağı. isim vermeyeyim; neyse ki sevdiğim ve desteklediğim biri. latrice’in getirilmesinin ardından artık bitse de asıl yarışmanın 11. sezonu başlasa derdindeyim, vallahi baydım.

    monet kadar sıradan bir yarışmacıda ne bulunuyor bu kadar, biri de bir ara bana anlatabilirse güzel olur.

    --- spoiler ---
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap