48 entry daha
  • 4. sezonu bugüne kadar ki en iyi all star sezonu olma şansını 8. bölüm ile kaybetmiştir maalesef. hala 2. sezon en iyi all star sezonu olarak kalmaya devam edecek.

    --- spoiler ---

    bu sezonun kraliçeleri bugüne kadar en sevdiğim kadroydu sanırım. eğer kim chi'yi de dahil edebilselerdi, çok daha efsane olacaktı şüphesiz.
    özellikle önceden de sevdiğim manila, trinity ve naomi bu sezon da top 3'te görmeyi çok istediğim kraliçelerdi.
    ama bunların arasından manila ile öyle bir bağ kurmuşum ki, hayatımda hiç bir tv şovu bu kadar kalbimi kırmamıştı.
    manila'nın elenmesini neden bu kadar kişisel olarak algıladı beynim bilmiyorum ama mutsuz bir haftasonu geçirmeme neden oldu.

    3-4 hafta önce bu spoileri duymuş olmama rağmen gerçek çıkmamasını umuyordum ama bölümü izlerken adım adım oraya gitmesi daha da kalbimi kırdı.
    sanırım kimse bu kadar yanlış muamele görüp arkasından yanlış karar ile elenmeyi haketmiyordu.

    manila'nın hazırladığı konsept ve kıyafet kendi standardının altında kalmış olabilirdi ama hala jurilerin en iyi hali diye övdükleri monét'den çok daha iyiydi. birinci olmayı hakketmiyordu ama son iki de kalmamalıydı. ilk iki ise naomi ve trinity veya monique olmalıydı.
    velhasıl son iki de kaldığında ise elenmesi bugüne kadar yaşanmış en kötü elemeydi. bugüne kadar elenenler arasında hem fikir olmadığım oluyordu ama bu kadar yanlış olanı hiç olmamıştı. alaska'nın sürekli roxxy'yi seçmesi dahil. çünkü eleme adayı kraliçeler arasında hiç bir zaman bu kadar yetenek farkı olmamıştı. manila, latrice'e kıyasla başka seviye de değil başka bir gezegendeydi resmen.

    nihayetinde sadece bir tv şovu ama naomi'nin yaptığına köpek gibi pişman olmasını istiyorum, türk filmlerindeki gibi sürüne sürüne özürler dilemesini istiyorum.
    tabii manila bile benim kadar kişiselleştirmediği için bu durumu go fish isimli yeni şarkısının video klibinde bu durumu kullanarak naomi'yi kötü karakter olarak heathers kadrosunun yanına ekledi.
    bu arada heathers'ı da özlemişiz, iyi geldi o video da hepsinin bir arada olduğunu görmek.

    yukardaki suserin da dediği gibi hiç bir sezonun yeni bölümünü bu sezon kadar heyecanla beklemezken, şu anda zerre heyecan ve hevesim kalmadı.

    artık taç kesinlikle trinity'nin olmalı diye düşünüyorum ama tüm all star kazananlarına bakarsak bu allstar'ımız yüzde 90 renkli biri olacak, ve maalesef ki manila bu açıdan da muhteşem bir şekilde o ünvaa uyuyordu.

    umarım trinity ve monique top 2 olarak bitirirler bu sezonu.

    --- spoiler ---

    edit: bu arada vh1 bu sezon ipleri gevşek tutuyor epey. her bölümü youtube'da ortalama bir görüntü kalitesi ile bulmak mümkün. netflix'den takip etmeyenler ve 8. bölümü beklemek istemeyenler süper kolay bir şekilde youtube'dan izleyebilirler. *
118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap