27 entry daha
  • -selamun aleykum haci ehehehe
    -üzerime gelme, fena yaparim bekir
    -sizin teori cokmus duydugum kadariyla eheheheh
    -küfrettirme sabah sabah.. seni ne ilgilendiriyor ki ?
    -dolayisla dinimizin güzelligini kesfet...
    - ulan kütük, sen dinini bilim ile mi kesfettin ? bilimsel olarak kanitlara bakip bir zaman sonra "sanirim dogru olan bu" deyip namaz mi kilmaya mi basladin. yoooo.. o zaman bilim seni neden ilgilendiriyor ?
    -ben uc yasimdayken herseyi kavradim, bes yasinda namaz kilmaya basladim, sen hala dogru yolu bulamiyorsun, üzülüyorum senin icin eheheheh
    -muhtemelen 8 yasinda evrim teorisinin anlamsizligini kavramissindir, 12 yasinda bu dünyanin mutlak bir sekilde kendiliginden olusamayacagina dair inancin gelismistir. hepsi de gayet bilimsel, mantiksal. bak koca cografyanin hepsi bilim ile hasir nesir ver bu yuzden yuzde 90'lara varan "ayni secim" soz konusu. gerci diger tarafta yuzde doksanlara varan baska bir secim var. bilimsel hepsi de. anasindan dogar dogmaz belirli olgunluga erisip hepsi bilimsel inaniyorlar sanki de "bilimsel olarak coktu huuuuuu" diye... git allasen git..
    -abi oyle cetrefelli konusma, kaybettin iste kaybettin coktu olm evrim teorisi alalalal
    -muna kodum sanki mac kaybettik. takim tutar gibi..
    -abi uzatma. amma demagojik adamlarsiniz. evrim teorisi coktu, geliyon mu camii'ye. bak sizin tayfadan necip de gelecek
    -20 yilda evrim teorisine inandi, iki saniyede muslumanligin bütün dinler arasinda en makbul oldugu sonucuna gelmis necip.
    -adam olmazsin olm sen. allah'a emanet, kactim.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap