• güney kore’nin ünlü pop yıldızı ve “variety show” larının sevilen üyelerinden bir idi. “idi” çünkü artık tüm kariyeri yere çakıldı. sevenleri şokta. kadınlarla olan cinsel ilişkilerini kayda alıp chat odalarında arkadaşlarıyla paylaşmış ve kakaotalk konuşmalarında ağza alınamayacak içerikler varmış. bütün suçlamaları kabul etmiş bu arkadaş ve eğlence sektöründe göründüğü tüm programlardan çekildiğini açıklamış.tüm bunlardan sonra kendin ayrılmasan barındırırlar mıydı seni sektörde? neden olmasın artık dünyaca alzheimer olmadık mı zaten. suçu affetmiyor, unutuyoruz, ortada suç kalmıyor. bu bazı ünlü tayfasının doyumsuzluğunu anlamakta zorluk çekiyorum. bu çocuk mesela ; dünya çapında şöhretin, paran , çevren ve sahip olduğun tüm imkanlarla hayatını konfor içinde sürdürebilecek herşeye sahipsin, bu hayatı o kadar mı sıkıcı buluyorsun ki kendince daha renkli hale getireceğini düşünerek kadınları kandırıp seks videolarını arkadaşlarınla olan chat odalarında paylaşıyorsun? ya da belki de ona göre hayat demek bu! istediğine istediği zararı verebileceğini düşünerek ve bundan zerre rahatsızlık duymadan yaşamak! ki bu çocuk da yazdığı özür mektubunda tüm bunları yaparken suçluluk hissetmediğini söylüyor. hayatını kararttığı kadınlardan ve onu sevenlerden özür diliyor mektubunda ama gerçekten hislerin bu mu ki? yayınlanan chat odalarındaki konuşmalar ilerde yakalandığında suçluluk duygusuyla kıvranacak bir adamın sözleri gibi gelmiyor kulağa. çünkü adamın hayat tarzı bu belli ki. biz kadınların varoluş nedenini erkekleri doyurmak olarak gördüğü aşikar. kadınların hislerini, kalplerini, ruh sağlıklarını düşünmeksizin ilişki anlarını kayda alıp chat odalarında paylaşmak nedir yahu?
    koreli arkadaşım çokça , güzel kore şarkıları gönderir bana dinlemem için. bu çocuğun canlı performanslarından birini dinlemiştim, çok da güzeldi be! tam da bu noktada farklı bir tartışma içeriği dönüyor aklımda ama mevzu uzar burda bitirelim. korkunç bir süreçten geçen kadınlara ayrı üzüldüm, bu çocuğun kendini düşürdüğü duruma ayrı üzüldüm. evet bu çocuğa da üzüldüm çünkü o da bir kayıp. kadınlara yaşattığın acıların gram umrunda olmadığı bu yaşam tarzına seni iten şey ne? cezası neyse çeksin, allah ıslah etsin, başka ne denir?

    “telefonunda 200.000 mesaj var.”

    yine kendisi gibi g.kore idollerinden biri olan arkadaşıyla yaptığı yazışmayı içeren haber

    haberler patlak verdiğinde abd’den kore’ye döndüğünde havaalanında gazeteci ordusuyla burun buruna geldiği anlar

    beyimizin özür mektubu

    edit: bu da şarkı performanslarından biri. videonun altında yazan bir yorum herşeyi özetliyor aslında “ nice voice, nice visual, nice song but still a bad guy. “

    sympathy
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap