3 entry daha
  • stackoverflow’da herşeyin cevabı varken ve sorunca bulunuyorken, ve de tanınmış bir site olduğundan orda aldığınız oylar ve profiliniz size iş kapıları açıyorken, buraya gelip kim takılcak merak ettiğim sitedir.

    üye olmadan cevapları göremiyorsunuz, en azından mobilde cevap sayısına basınca üye ol ekranı geliyor. soru sor cevap bul sitesi böyle olmamalı.

    insanlar soru sormayı bilmiyor, kuralları yok sanırım sitenin.

    adam butonla arkaplanı nasıl değiştireyim demiş, kodu yapıştırmış formatsız. sitede kodu format ile yapıştır özelliği var mı bilmiyorum.

    başka biri demiş wordpress nasıl kurulur raspberry’e? olm sen bu soruyu sorup hiç tanımadığın insanlardan cevap bekliyorsun da, sen ne yaptın? sen hiç birşey denemediysen internetteki yabancısı neden uğraşıp sana birşeyler yazsın? sen 2 dakika google’dan bakıp, zibilyonlarca yazıdan bulup belli bir adıma gelip takılmadıysan, adam sana niye 3 sayfa rehber yazsın? gider blog açar daha düzenli arşivli yazılarını tutar arayan da bulur.

    backbone.js, font awesome, google font api, gravatar, litespeed, mediaelement.js, modernizr, php, syntaxhighlighter, twitter emoji(tweemoji), underscore.js, xregexp, jquery, prettyphoto kullanılıp https sertifika kullanılmayan nadir sitelerden.

    tanım: ülkemizde soru sormanın bilinmediğini gösteren site.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap