68 entry daha
  • acilen yaş doğrulaması veya iq testi getirilmesi gereken oyun.

    bounty görevinde 2 puan öndeyiz, geriye doğru sayım başladı, ben geriye gidiyorum, yanımdaki adam geriye gidiyor, 3. beyinsiz oyuncu 10 saniye kala bull ile 3 kişi arasına charge attı. adamlar öne geçti yenildik. bu nasıl bir mantığın ürünüdür aklım almıyor. git geriye bitsin oyun kazan, değil mi? yok. adam dalacak illa.

    bir diğer nokta, adam oyuna giriyor, bir kare gidiyor duruyor, bir kare gidiyor duruyor. 1 kere etrafa saçma sapan atış yapıyor yeniliyoruz veya afk kalanlar var. bunlarla aynı takıma düşüyoruz. olan benim kupalarıma oluyor. resmen mal magnetiyim, çekiyorum.

    ya sen poco'sun arkadaş. neden adamlara rush yapıyorsun, dur arkada bize can ver. yoook illa dalacak gidecek.

    hele şu brawl ball oyununda, adamları öldürmüşüz, kaleye gidiyoruz, bende ulti var, adamlar doğdu, yanımdaki adama gidiyor, lan tek başımayım, ultim var belli ediyorum, pas atsana. yooook illa tek başına gidip ölecek orada. pas atsa oyun bitecek. ama mal işte. sinirlendiğin ile kalıyorsun.

    en temizi solo showdown gireceksin. tek başına kafa rahat. diğer oyunların sadece görevlerini yapıyorum. yenilirsem kupayı solo showdown ile düzeltiyorum. veya rahat konuşacağınız bir takım ile diğer oyun modlarını oynamanız.

    bir de kupam 2500 lerde, açılmayan 7 tane hero var. kazandığım oyunlarda genelde star player oluyorum. fakat bu tarz beyinsizler yüzünden stres yapıyor insan. bilmiyorsan oyun oluştur, botlarla oyna. heroları öğren. millete kriz geçirtme. yenildiğim için stres yapmıyorum. cidden bu kadar basit, iki parmağın ile oynadığın bir oyuna bile beyinleri basamayan insanlar olmasına ve bu insanlar ile aynı oyuna düştüğüme sinirleniyorum.

    dota'yı da bu sebeple bırakmıştım seneler önce, buna da az kaldı bırakırım.
253 entry daha
hesabın var mı? giriş yap