72 entry daha
  • inanılmaz hızlı ve çarpıcı yükselişi, hitabet yeteneği, gözlemlediği siyasi ve yapısal problemleri çözmek için fırtına gibi davranması ve özellikle liberal popülizmini etkili kullanabilmesiyle bana tarihteki en önemli genç hatip ve politikacılardan tiberius sempronius gracchus'u anımsatan porto riko asıllı birleşik amerikalı 29 yaşındaki siyasetçi. sonları benzemesin!

    israil filistin meselesi, iklim değişikliği ve sağlık hizmetlerinin sosyalleşmesi konusunda açıkça beyan ettiği ve mensubu olduğu demokratlar içerisinde bile destek topladığı kadar tepki de toplayan fikir ve saptamaları, ya kendisini trump sonrası ülke politikasının baş aktörlerinden birisi haline getirecek ya da güçlü bağlantıları olan ve daha siyasi kariyerinin başında ters düştüğü pek çok dinozor senatör*** tarafından bir şekilde kariyeri yavaşlatılacak ya da zayıf bir ihtimal de olsa sona erdirilecek.

    bu devirde senatörlerin, capitol hill'de genç ve yükselen bir senatörü ellerinde bıçaklarla linç ederek öldüreceğini düşünmüyorsunuz, değil mi? *

    edit: rudy giuliani uyarısı için cagliari'ye teşekkürler!
146 entry daha
hesabın var mı? giriş yap