• ntv canlı yayınında tanıştığımız, spikere kalp krizi geçirten çocuktur.

    bahçeli diyor ya "o adam kılıçdaroğlu'na neden saldırdı düşünmek lazım" diye. biraz da siz düşünün islamcılar, bu pırıl pırıl gençler bu ülkeden neden kaçmak istiyor.

    izlemek için

    güzelim ülkenin içine ettiniz, kafası basan, gözlerinden ışıklar saçan çocuklar bu ülke için bir şey yapacak hevesi bulamıyorlar, bütün güçlerini, bütün emeklerini ülkeden kaçmaya yöneltmiş durumdalar.

    bu ülkeyi çölleştirdiniz. yazıklar olsun.

    edit: kız haklı arkadaşlar. türkiye'de kalsa ne olacak? öss'de sorular çalınıyor, cemaatlere dağıtılıyor. 2011'in ösym başkanı gözaltına alındı da herhalde sadece fetöcüler değil sizin de çocuklarınız soruları aldı falan dedi, bıraktılar. kızımız gerçekten hak ederek girdi kazandı diyelim, tıp fakültelerinde ciddi bir menzil ve iskenderpaşa yapılanması var. tabi mezun olunca bu sefer sektörde bu yapılanma var. tus'ta kopya skandalı ortaya çıktı. tus soruları da yine malum yerlere veriliyor. hadi bu aşamaları da geçti, göreve başladı. çomarın teki gelecek rapor yaz diyecek işe/okula gitmemek için. kızımız yazmayacak, çomarın sülalesi hastaneyi basacak kızı dövecek. yetmeyecek, bu çomar gidip menzilci dayısına şikayet edecek, tek özelliği menzil eteği öpmek olan il sağlık müdürü kızımız hakkında soruşturma açacak, sürecek kızı ya da fetöcü diye ihraç listesine koyduracak. bakın bunlarda abartı yok. bunların hepsi %100 yaşanan hadiseler bu ülkede. o yüzden kimse ülkenin geldiği yeri eleştirmeden, bu kıza ve bu kız gibi düşünenlere suç bulmasın.
871 entry daha
hesabın var mı? giriş yap