7 entry daha
  • ekipman, ekipman, ekipman diyorum arkadaşlar.. şu an, sol omzumun uyutmayan ağrısı eşliğinde yazabiliyorsam, bunu ekipmanlara borçluyum. yaklaşık 50 - 55 km/h ile giderken, tamamen kendi hatam sonucu, göz göre göre bir mallık yaptım ve feci şekilde asfalta yapışarak, ikinci kazamı yapıp, nazarlığımı tamamladım.

    aşağıdan yukarı gidelim, şayet destekli motorsiklet botu giymemiş olsaydım, ayak bileğim ve kaval kemiğim, kraker gibi dağılabilirdi, dizliğin belki bu kazada direkt faydası yok, ama kaval kemiğini sardığından, desteklediğini düşünüyorum.

    sonra mont, en az kask kadar önemli, tamam öküzlüğüne öküzüm, ama yere güm diye öyle bir çaktım ki, şayet o mont olmayaydı, ne o omuz eklemi, ne dirsek, ne de kaburga kalırdı. gelelim kaska, haliylen o ivmelenmeyle kafayı çot diye koyuyorsun asfalta, kask takılı olmayaydı, beynin pekmezi şu sıralar liveleak' a düşmüştü.

    gelelim taşıta, super sport ve sport touring kullananlar, grenajların ne kadar kolay dağılıp, uğraştırdığını iyi bilir. her ihtimale karşı taktırdığım koruma takozu sayesinde, çat diye kırılan ayna dışında hasar yok.

    200 kg' lik motorun altında kalmış, hemen hemen 100 kg' lik beni, kolumdan tutup yukarı çekme suretiyle, 'dikeltmeye' çalışan bayburt şiveli amca, allah senden de razı olsun.. gül gibi lacileri çekip, rahat rahat arabaya binip gitmek varken, sağa sola görüşmeye gitmek için, pideci kuryesi kılığını tercih eden bana da ders olsun.

    not: düzeltme.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap