10 entry daha
  • insana, kulak ve gözlerinde sorun varmış gibi muamele çekerler. bunlara denk gelmemek de zor iş. neredeyse her kanalda ve hemen hemen hergün bir tanesi zort deyü yayınlandığı içün kaçması zor oluyor efenim.

    şimdi gelelim, kulak ve göz meselesine. kendimize hemen x bir konu ve x bir manken, şarkıcı yaratalım cillop gibi.

    botoksever hanım ve kırışıklıkları olsun meselemiz. hanım kızımız kameralara 'dünyayı ben yarattım' edasıyla bakıyor, gözler hafif kısık ve şuh bir görünüm. mekanımız ise bir gece kulübü çıkışı olsun, gece gece iyi gider.

    buraya kadar herşey normal gibi, aslında anormal ama normal deyüp geçelim. ekrana görüntüler yansıyor ve muhabirimiz röportajına başlayacak. 'ehi ehi' gülücükleri eşliğinde botoksever bayan pat küt cevap vermeye hazır.

    motoooooooooooor! ve avazı çıktığı kadar bağıran arka ses.

    -botoksever hanımı gece kulübü çıkışında yakaladık!! (gitti bizim gül gibi kulaklar)

    deme be. tamam, eyvallah yakaladınız. onu da anladık. velhasıl, bunu idrak etmişken ekrana koca puntolarla renk cümbüşü içerisinde bir yazı çıkıveriyor.

    'botoksever hanımı gece kulübü çıkışında yakaladık!!' (valla de?)

    ee? n'oldu şimdi abi? az evvel zaten bunu bağıra çağıra söylediniz. ekrana yazmanın lüzumu ne? çift dikiş giderek öğrenim hayatını tamamlayan öğrenci miyim ben, yoksa zurna mıyım he?

    neyse, muhabir soruyor;

    -botoksever hanım. botox yaptırdığınız söyleniyor, doğru mu acaba?
    -aa yok vallahi. tamamen yalan haber, ihtiyacım var mı? doğal halim. (ehi ehi'ler eşliğinde)

    cengaver yazılar, ses eşliğinde yine ekranda beliriyor;

    'iddialara yalan dedi!!' (hay bin kunduz)

    e duydum zaten abicim. tekrarlamanın gereği var mı? yaptırmamış botoks motoks. tüm iddialar yalanmış, falanmış. botox yaptırmamış diye sevinç taklaları atıyorum zaten ben. algı kanallarım da açık, ne demeye şu güzel ortamı bozmak çabasına girer, koca yazıları ekrana sürersiniz? kuyruğuna basılmış kedi gibi bağırarak söylersiniz? botoksever hanım, türkçe soruya türkçe cevap vermiş. ben de türkçe bilirim, anladım. uzatmayın, salak değilim çok şükür.

    ve unutmadan, o yazılardaki renk seçimi nedir abilerim, ablalarım? başı sarı, ortası mavi, sonu ise mor. allah allah, sanki yağmur sonrası gökkuşağı izliyorum. şahan edasıyla 'yauvvv bi git, gözüm görmesin!' diyorum size.

    velhasıl kelam; aman doktor civanım yetiş. sağlam girdik, çürük çıktık.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap