34543 entry daha
  • --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    --- spoiler ---
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    son bölüm gene senaristlerin askeri taktik ve strateji namına hiçbir halt bilmediklerini göz önüne sermiştir.benim gibi askerlik vs. ile alakası olmayan bir insan bile fark etmiştir.

    hangi ordu nereden giderse gitsin önden gözcü izci vs. göndermez mi arkadaş?. elinde uçan ejderha bile var. mal gibi evimi gördüm lahoyy diye koşan ordu mu olur?

    ayrıca balista benzeri aletle o uzaklıktan ejderha snipe'lamak ha? vay bana vaylar bana. yaylım ateşi olup denk gelse anlarım. ama baya nası bir göz varsa laps diye nişan alıp hayvanı snipelıyorlar. sizin ben olmayan beyninizi sikeyim.

    bir de o nası bir balista lan gemi batırıyor. hepi topu 10 tane gemi gelmiş golden company'den. onda bile cimrilik yapmışlar copy paste yapmaya erinmişler. 10 tane balista ile filo batırılıyor. sanki auto reload var soktuğumun aletlerinde. ki aletin close up'u var gayet tek tek atan bir alet.

    ulan adamı zorla ekşi hiçbir haltı beğenmeme timine dahil ediyorsunuz.

    sonuç olarak 8 sezonluk efsaneyi iki bölümde siktiniz attınız tebrik ederim.yayında ve yapımda emeği geçen herkesin anasını bellesin white walkerlar. bu ne lan?

    --- spoiler ---
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    --- spoiler ---

    edit:imla
7725 entry daha
hesabın var mı? giriş yap