62 entry daha
  • acayip hırsla izleyeceğim maçtır. 2 sebebi var.

    1- rizespor başkanı hasan kartal.
    istanbul'daki maç öncesinde kendisine dostluk plaketi verilmişti ama o ne yaptı? maçtan sonra gülerek dalga geçercesine açıklamalar yaptı. o açıklamalar. kendisi de zaten başına geleceği tahmin edebiliyor o yüzden normalde vermediği primi bu maç için vaad etmiş oyunculara. yeter ki galatasaray'ı yenin demiş. belki de bu teşvikin bir başka nedeni, galatasaray divan kurulunda hayrettin kozak'ın ibb seçimlerinde ekrem imamoğlu'na destek çağrısı yapmasıdır. kendince bir ders vermek istiyor olabilir çünkü bir açıklamasında "sayın cumhurbaşkanımız bizi adım adım takip ediyor" demişti. e haliyle bu baskı da var üzerinde.

    2- fener medyası.
    hepsi fener olacağı kadar olmaya çalışıyor. komodo ejderi gibi yıllardır aynı taktik. açın google'a "fenerbahçe muriç" yazın ve ortaya çıkan bugünkü manşetleri görün. nemiş? fenerbahçe rizesporlu muriç ile anlaşmış. teşvike gel. peki muriç durur mu, ne demiş? galatasaray'a gol atacağım, demiş.

    hadi bakalım başkan, hadi bakalım muriç, hadi bakalım galatasaray'ı çekemeyenler. kim kime atıyor golü göreceğiz yarın.

    maç sonu edit: emre'nin bacağı kırılmasaydı da kaybetseydik keşke, şampiyonluk gitseydi. inşallah futbol hayatını tehdit edecek bir sakatlık değildir.
1424 entry daha
hesabın var mı? giriş yap