3 entry daha
  • tıraş sonrası için, kolonya veya benzeri alkollü ürünlerden çok daha rahatlatıcı ve cildi besleyici olan üründür. tabii ki sadece tıraş sonrası için kullanılan bir ürün değildir; ama tıraş sonrası için kullanılabilecek en iyi ve en efektif ürünlerden biridir. faydaları saymakla bitmez*:

    · alkollü olmadığı için cildi yakmaz.
    · yağlı olmadığı için cildi parlatmaz.
    · kolayca emildiği için ıslaklık hissiyatı yaratmaz.
    · %2.5 oranında provitamin b5 içerdiği için ciddi anlamda cildi besler.
    · muadili losyonlara göre kaliteli bir ürün olduğu için, uzun vadeli kullanımlarda tıraş olmanın ciltte yarattığı yıpranmayı azaltır.

    tıraş olduktan sonra kolonya gibi alkol temelli ürünleri kullanmak suretiyle cildi yakmak ve cilde zarar vermek yerine, bu kadar faydalı ve işlevsel bir ürünü (veya benzerini) kullanmak, basit ama bence çok önemli bir ayrıntıdır. hayır, bepanthol'ü bu kadar övüp reklamını yapıyorum sanılmasın sakın; uzun zamandır kullanıyor oluşum ile anlatığım faydalarını harmanlayınca, övmemem için bir engel bulamadım. bepanthol yerine elbette ki benzeri kalitede ürünler kullanılabilir; lakin bu konuda eli sıkı davranıp çok ucuz ürünler almaya gerçekten değmediğini de gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

    konuyu dolaylı bir alakayla bağlayayım: sözüm size erkekler. tıraş olduktan sonra kolonya veya alkollü ürünleri cildinize sürmekten vazgeçin; eli ayağı düzgün bir losyon kullanın; tıraşlı ve yumuşak bir cildi sevdiceğinize ikram edin (hah; uyduruk reklam sloganı gibi oldu şimdi)
134 entry daha
hesabın var mı? giriş yap