16466 entry daha
  • hata yapmış mıdır? yapmıştır, insan sonuçta. egolu mudur? zaten bu tarz karakterlerin hepsi egoludur. kimi dışarı yansıtır, kimi yansıtmaz. fakat gelmek istediğim nokta farklı. şimdi son maçtan başlayalım, başakşehir takımı gol attı. belki de bir anda tüm ihtimalleri tersine çevirdi. sen nasıl bir karaktersin de topu taraftara doğru vuruyorsun? bunu kadıköyde yapsan iş polis otosu yakmaya gider, inönüde yapsan taraftar sahaya iner, trabzonda yapsan allah muhafaza adamı öldürürler. bu yapılan ve olayların başlamasına sebep olan bu karaktersizliği kimse konuşmuyor, neymiş efendim hoca rakip takım kulübesine yürümüş. zaten onlar sevgi pıtırcığı hoca kötü.

    bir de kebapçı olayı var. hani şu dövdüm diye fenerbahçe ve beşiktaş taraftarlarınca heykeli dikilen ama mahkemeye darp raporu veren dangalak. adamın karısına, kızına laf edilmiş. sizin karınıza küfür etsem ne yapacaksınız? biraz şerefli olun doğruyu söyleyin..

    son olarak. bu onca laf eden şerefsizler, iki gün önce euroleague finalinde cska adına tezahürat yapan fenerbahçe taraftarı. hani şu basketbolda elit takılan taraftarlar. kimse lafını etmiyor ama hayatımda gördüğüm en büyük haysiyetsizlik örneği.
23018 entry daha
hesabın var mı? giriş yap