2 entry daha
  • bir twitter hesabı. öncelikle bunu, bırakalım. adnan oktar hayranlığı var sanırım bunlarda...

    merak edip ufak bir araştırma yaptım. twitter'da erkek terörü ismindeki hesapları arattım. 2 adet hesap var, biri hiç tweet atmamış, diğerinin
    doğru dürüst tweeti yok, içeriği de bir erkeğin elinden çıkmışa benziyor. yani kadınlar, erkekleri kafaya takıp böyle bir işe kalkışmamış, tonla malzeme bulabilecekleri halde.

    bu hesabın ise 6 bin küsür takipçisi var.

    terör ne demek? hemen kelime anlamına bakıyoruz;

    " belirli bir amaç için yıldırma, sindirme, tehdit, korkutma ve şiddet yöntemlerini kullanma "

    " biz kazanacağız " mottosuyla ne amaçlanıyor? kadınlarla ne zamandan beri savaş halindeyiz? yahu onlar bizi doğuran canlılar, siz şaşırdınız mı? anneleriniz size bakmasa şu an nefes alamıyor olurdunuz. onlar birer kadın.

    eylemlerin, insan beyninin cinsiyeti olmaz. bunu ne zaman öğreneceksiniz? insanlara kadın ya da erkek olarak değil de, insan olarak bakmayı ne zaman öğreneceksiniz? kadınlar bunu çok iyi başarıyor, sizin neyiniz eksik? yoksa öfke mi bürüdü gözünüzü de hiçbir şey göremez oldunuz? böyle giderse işiniz çok zor.

    bayan terörü nedir lan? yok bay terörü aq, saçmalığa bak. kadın bile diyememiş. ne var bu kadınlıkta, niye bu kadar korkuyorsunuz? şaka gibi.

    edit: bu yeni neslin kalitesiz olanı da hiç çekilmiyor.

    türkçe'yi bilmek, kelimelerin anlamlarını okumak kötü bir şey değil. duyarcı olmak, duyar kasmak kavramlarının da türkçede karşılığı yok.

    konuştuğunuz dili bilmiyorsanız susacaksınız, " duyar kasıyor, meriç, ühühühüğğğğğğğğ " diye ağlamayacaksınız.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap