17 entry daha
  • hijyene dikkat etmediğinde, en özel yerinden bozuk karides gibi kokan ve süt kesiği kıvamında akıntılar salgılayan kadınların, düşüncesizce yorum yazdıkları başlıktır.

    yazın muhakkak günde üç kez, kışın da bir - iki kez duş alan biri olarak, hiçbir vücut kılımın, doğal gereğinden fazla, yani koku v.s. oluşturacak kadar çok bakteri barındırdığını hatırlamıyorum. uzun yıllar boyu, hele kışları saçımı uzatırdım. (berenin altından fırlayan gür ve koyu kumral saçların bana çok yakıştığını söyleyen hemcinslerinizin, bu uzun saç olayında büyük etkisi var tabi.) uzun saç da ciddi bakım gerektirir. öyle arkadan toplanmış ama leş bir saç, sakaldan 100 kat pistir.

    saçına bakmayı bilen, sakalına da bakar. nick the chopper tarzı kaba bir sakalı bırakıp da, yediği çiğ köftenin izlerini bile silmeyenlerin sakalı pistir tabi. bir de ot çekmişse var ya! o koku sakala sinmiş çöplük etmiştir onu. gene de, erkeğin sakalının, bıyığının vücudunun çeşitli yerlerine temas etmesini, okşamasını isteyen kadınların sayısının da, bir hayli fazla olduğunu hatırlatayım. #sakalımadokunma - edit: imla
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap